sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Siipi maassa

Saimme vihjeen mukavasta sunnuntaikävelykohteesta. Silmä kovana ehdimme kotvasen metsätietä tassutella, kunnes männikössä alkoi näkyä jotain mielenkiintoista.

 Komistus oli hitaasti lämpiävää sorttia ja ujohkona pysytteli ensin kauempana. Jonkin ajan kuluttua se päätti, ettei noista sen isompaa vaaraa eikä vastusta ole ja käppäili määrätietoisesti lähemmäs.
Komea poika!

8 kommenttia:

morso kirjoitti...

upea lintu ja hienot kuvat. Ei sentään käynyt teidän kimppuunne, niinkin olen joskus kuullut käyneen.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Metsoon ei niin vain törmäillä. Komea lintu se on ja näin keväällä hiukan hullun rohkea. Hienot kuvat upeasta linnusta.

Nasti kirjoitti...

Saimme eräältä tutultamme vihjeen, että eräällä metsäautotien pätkällä pitää ukkometso soidintaan. Ja sieltähän se toden totta löytyi. Eikä käynyt kimppuun, eikä käyttäytynyt mitenkään uhkaavasti, pysytteli koko ajan usemman metrin päässä. Kenties kun moottori lämpiää lisää ja kevät etenee, sillä alkaa se hullunrohkeus.

frost kirjoitti...

Wau! Huikeeta!

Taija kirjoitti...

Hieno kohtaaminen ja kuvat !! Olen vain kerran nähnyt sattumalta ja silloinkin kamerassa oli kiinni makro, ota sillä sitten kuvia :D

Anonyymi kirjoitti...

Oi vau mitä kuvia metsokukosta, hienoja.
Kerran olen tullut metsässä vastakkain ns. hullu metson kanssa, eli sellaisen joka alkoi haastaa ihmistä ja alkoi isotella oikein kunnolla. Se on aika iso lintu ja kun häijylle päälle ryhtyy niin kyllä siinä itse väisti mielellään eikä isotellut takaisin. Komea otus kyllä.

Piia kirjoitti...

Oi, mitkä kuvat!

Bea kirjoitti...

Upeita kuvia! Linnuista saa hienoja kuvia. (: