torstai 21. lokakuuta 2010

Kadonneet väritMetsä tuntuu olevan tyhjä. Väreistä. Kasveista. Linnuista.
Sitten ymmärrän.
Nyt pitää vain katsoa tarkemmin.

6 kommenttia:

morso kirjoitti...

Aika ihanaa oikeastaan. Ensin leiskuva väriloisto yltäkylläisen vihreän päälle ja sitten hienostunut väripaletti, joka näkyy herkällä silmällä sille, joka haluaa katsoa. On näistä vaihtuvista vuodenajoista meille paljon iloa.

Pehmyt piirto kirjoitti...

Katsoa tarkemmin, kyllä. Värejä löytyy, sieltä, mistä ennen et ole huomannut etsiä. Lintujakin, siellä ne oksistossa lymyävät, ne, jotka jäivät meidän iloksemme. Nyt on aika hengähtää, uutta yltäkylläisyyttä odottaessa.

Manteli kirjoitti...

Alimmaisessa kuvassa on kauniita hillittyjä värejä, monenlaisia sävyjä, kovasti pidän tästä kuvasta.
Se on kyllä totta, että katse kohdistuu nyt aivan eri paikkoihin ja asioihin kuin kesällä, kauneutta löytyy aina luonnosta. Talvella sitten löytyy sinisen eri sävyjä ja auringon kultaakin.

Nasti kirjoitti...

Kiitos, Morso, kauniisti sanottu!

Pehmyt piirto, lymyili siellä oksistossa tosiaan lintujakin, mutta eivät tulleet kuvattavaksi. Pöh, olisivat päässeet nettiin!

Manteli, kiitos! Kyllä tosiaan joutuu katselemaan aivan eri asioita nyt kun väriloisto on hävinnyt.

sohvi kirjoitti...

Ensimmäinen kuva on mielestäni aivan ihana! Tuli heti mieleen vallilan tai marimekon kuosi! Hienosti tallennettu siis! :)

irmako kirjoitti...

Kohta saadaan kuvata kuuraa, huurretta, jäätä, lunta... Pikkulinnut pörhistelevät pakkasessa höyhenpukunsa palloksi ja näyttävät lumimaisemassa lumoavilta.