lauantai 10. heinäkuuta 2010

Raadollista

7 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Voi pientä. :(

Nasti kirjoitti...

Piia, sanopa muuta. En tiedä, mikä oli koitunut kohtalokseen, lintu makasi keskellä pihatietämme. Raatokärpäsen (?) värikkyys sen rinnalla näytti todellakin raadolliselta...

sohvi kirjoitti...

Täälläpäin on ollut samaa näkyä havaittavissa useamman linnun kohdalla. Olisiko helle tehnyt linnuillekin tepposia? Ehkä vettä on nyt vaikea löytää?

maijja kirjoitti...

Vau. Oikeastaan kaksi vauta;

- minä tykkään kuolleista linnuista (kuulostaa sairaalta, mutta jotenkin ne ovat niin rujon kauniita ja symbolisia) ja mulla on pieni fiksaatio valokuvata niitä

- mulla on sama tilanne kuvattuna, siis kärpänen raadolla! Pitääpä laittaa blogiin. Tosin mun kärpäseni ei noin komean värisenä ylpeile saaliillaan :-)

Marika kirjoitti...

Voi lintuparkaa, siinä jalat kohti taivasta.

Meillä päin on nyt ollut todella paljon auton alle jääneitä lintuja - enkä ihmettele, sillä jostain syystä linnut lentelevät nyt todella hurjasti tuolla tiellä. Ne pyrähtelevät ojista suoraan auton eteen, tätä on jatkunut noin parisen viikkoa.

Itse olen kuin ihmeen kaupalla selvinnyt vielä ajamatta yhtäkään linturaasua kuoliaaksi!

Nasti kirjoitti...

Sohvi: Niin, en tullut ajatelleeksikaan hellettä kuolinsyynä, varmaan tuommoinen pikkukeho kuivuukin nopeasti?

Maijja: Kiitos! Ja mukava etten ole niin outo kuin luulin kun kuvasin kuollutta lintua :)

Marika: Tämä tuskin oli auton alle jäänyt, koska ei ollut autotiellä. Kuumuus taitaa tehdä linnutkin vähän levottomiksi?

Tytti kirjoitti...

Meidänkin pihalta on lyhyen ajan sisällä löytynyt kaksi lintu-vainaata. Syylliseksi epäilen kyllä erästä nelijalkaista karvaista otusta.